A-B-C van de EP StadshagenRun 2018

Afstand
De afstand bestaat uit 800 meter (KidsRun, 6-12 jaar) 1600 meter (10-14 jaar), 4 Engelse mijl (ScholierenRun)en 5 en 10 km.

Annuleren
Als je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Clinic
Ook dit jaar zal Stichting Loopsport Zwolle een Clinic voor de 5 km organiseren die bedoeld is voor een ieder die een begin wil maken met hardlopen. Na afsluiting van de Clinic ben je in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen.  De Clinic start 4 september. De kosten zijn €17,50

KidsRun Clinic
SportService Zwolle en atletiekvereniging PEC 1910 bieden alle kinderen de mogelijkheid te oefenen voor de Partou Kids Run met als doel de 800 meter in één keer uit te lopen, of misschien wel de snelste tijd te lopen! De clinics van PEC 1910 en SportService Zwolle vinden plaats als naschoolse activiteit op de atletiekbaan van AV PEC. De trainingen/clinics voor de Partou Kids Run zijn op maandag 24 september en 1,8 en 15 oktober. Er zijn twee tijden. Van 15.00 tot 16.00 en van 16.30 tot 17.30 uur. Inschrijven voor de Kids Run en de clinics kan als keuze worden ingevuld bij het inschrijven voor de Kids Run (vanaf 10 juni).

Contactgegevens
Voor algemene vragen kun je contact opnemen met: infono@spmstadshagenrun.nl

Heb je specifiekere vragen, mail dan naar één van de onderstaande adressen.

Info infono@spmstadshagenrun.nl
Clinic clinicno@spmstadshagenrun.nl
Inschrijven inschrijvenno@spmstadshagenrun.nl
 KidsRun kidsrunno@spmstadshagenrun.nl
Sponsoring: sponsoringno@spmstadshagenrun.nl

Eigen risico en verantwoordelijkheid
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Verzekering is voor u als loper een eigen verantwoordelijkheid. Bij onverhoopte afgelasting vindt geen restitutie plaats.

Garderobe
Bij MFit (bovenin bij het Cultuurhuis) zijn kleedkamers en douches beschikbaar voor lopers. Daar kun je je omkleden en je spullen achter laten. De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van persoonlijke spullen. Op het terrein hebben we toiletten opgesteld. We verzoeken je van deze toiletten gebruik te maken.

Goede doelen
Van elke inschrijving van de EP StadshagenRun, georganiseerd door de Stichting Loopsport gaat 1 euro naar het Jeugd Sport Fonds. Bij het inschrijven kunt u zelf ook nog een donatie doen voor één van de drie goede doelen.

Inschrijfgeld
Kidsrun: 3,50 euro (incl. tijdregistratie), 5 en 10 km 10,00 euro excl de koop van de chip, ScholierenRun 5,00 euro.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 10 juni via www.stadshagenrun.nlof  via  www.inschrijven.nl. De inschrijving wordt gesloten op 29september om 18.00 uur of als de limiet bereikt is. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Leeftijdscategorieën
De jeugd start in verschillende leeftijdscategorieën: 6-7 jaar, 8-9 jaar en 10-11-12 jaar (800 meter) en 10-14 jaar (1.600 meter),  5 en 10 km is vanaf 13 jaar.  De 5 km scholierenloop jongens en meisjes. De 10 km recreanten: mannen tot 35, mannen senioren, vrouwen  tot  35 en vrouwen senioren. En de 10 km wedstrijd: mannen tot 35, mannen senioren, vrouwen  tot  35 en vrouwen senioren.

Massage door Topfit
Voor massage kun je terecht in het Cultuurhuis de massage wordt verzorgt door TopFit.

Ambulance en EHBO zijn paraat
Bij een sportevenement is er wel eens sprake van blessures, ongelukken of groter medisch ongemak. Er staat daarom altijd een ambulance paraat en er zijn medewerkers van de EHBO aanwezig. Ook is er in het cultuurhuis een AED  aanwezig.

Parcours door Stadshagen
De EP StadshagenRun start in het centrum van Stadshagen. De Partou KidsRun, en de Topfit G-Run wordt gelopen in en rond het park bij het centrum van Stadshagen. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometer lopen 1 resp. 2 rondjes van 5 kilometer.

Kom met de fiets of lopend…
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de Stadshagen Run. Mocht u met de auto komen, dan vragen wij u de auto te parkeren op de parkeerplaats van het winkelcentrum bij de Belvédèrelaan (zie routebeschrijving hieronder). Parkeren kan ook kosteloos in de parkeergarage onder het winkelcentrum (inrijkaart). Het Cultuurhuis met start en finish ligt op minder dan 5 minuten.

Privacy
Door je in te schrijven voor deze loop geef je toestemming voor het gebruiken van je gegevens voor onze StadshagenRun. We geven je mailadres niet aan derden. Je uitslag met naam, leeftijd en finishtijd wordt geregistreerd via MyLaps.

Met het aanmelden geef je ook toestemming om foto’s of filmmateriaal te publiceren op onze social media.

Prijzen

Recreanten
Alle afstanden met uitzondering van de 10 km wedstrijdloop zijn recreatieve lopen.

Routebeschrijving ( met auto)
Neem op de snelweg A28 afslag 18 (Zwolle-zuid). Volg de richting Hasselt-Genemuiden tot het kruispunt bij 'HANOS'. Blijf er rechtdoor rijden richting Stadshagen-Frankhuis.
-Volg de Frankhuizerallee (2e rotonde: driekwart) tot T-splitsing, ga vervolgens rechtsaf richting Centrum: Belvédèrelaan.

Sportiefste school
Naast een prijs voor de eerste drie jongens en meisjes van iedere leeftijdscategorie is er net als vorig jaar een wisselbeker voor de 'Sportiefste School'. Indien een school verhoudingsgewijs de meeste deelnemers heeft, wordt deze school benoemd tot 'Sportiefste School'. Het gaat hierbij dus om het aantal deelnemers in verhouding tot het aantal leerlingen in de groepen 3 tot en met 8.

Sluiting inschrijving
29 september om 18.00 uur.

Starttijden

Warming-up Partou Kids Run 9.45 uur
Partou Kids Run meisjes categorie 6 en 7 jaar 10:00 uur
Partou Kids Run jongens categorie 6 en 7 jaar 10:08 uur
Partou Kids Run meisjes categorie 8 en 9 jaar 10:16 uur
Partou Kids Run jongens categorie 8 en 9 jaar 10:24 uur
Partou Kids Run meisjes categorie 10 tot 12 jaar
10:32 uur
Partou Kids Run jongens categorie 10 tot 12 jaar
10:32 uur
JuniorenRun (1 Engelse Mijl)
10:40 uur
Topfit G-Run
10:50 uur
Run2Day 5 kilometer
11:30 uur
SNS ScholierenRun
11.30 uur
Loods038 10 kilometer
12:30 uur

Startnummers:
De startnummers worden niet opgestuurd. Iedere deelnemer krijgt ongeveer 1 week voor de wedstrijd een email, waarin het startnummer staat. Je kunt jouw envelop met startnummer en eventueel bestelde registratiechip ophalen op donderdagavond 18 oktober 18.30-20.00 uur of zaterdagochtend 20 oktober vanaf 9.00 uur. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Teaminschrijving
Wil je met een groep (van bijv. school, vereniging, bedrijf) meedoen en de inschrijving en facturatie door 1 persoon van uw groep laten uitvoeren, stuur dan hiervoor een email (met naam en emailadres van de contactpersoon) naar Hermanno@spmstadshagenrun.nl. De contactpersoon krijgt dan de informatie om zelf de deelnemers van de groep aan te melden.

Tijdregistratie
We maken gebruik van BibTags van Mylaps bij de KidsRun, JuniorenRun en G-Run. Deze chips zitten achterop het startnummer geplak. Draag het startnummer zichtbaar op de borst. En draag en startnummer zichtbaar. Vouw, kreukel of verwijder het startnummer niet.

5 en 10km tijdregistratie: De tijdregistratie bij de 5 km en 10 km  vindt plaats met behulp van My Laps  Champion Chip, een chip bevestigt aan de veter van je schoen. Als je geen chip hebt, kun je er een kopen. Champion Chip registreert niet alleen ieders finishtijd maar ook de starttijd. Hierdoor krijgt iedere loper een zuivere "netto" looptijd.

Toiletten
Toiletten vind je in het start/finish gebied. We verzoeken jullie van de dixies gebruik te maken.

Uitslag
De uitslag is te vinden op www.stadshagenrun.nl en via www.uitslagen.nl

Verzorging:
Er is 1 verzorgingspost op het parcours waar water wordt verstrekt. Ook bij de finish is een verzorgingspost waar water en fruit te verkrijgen is.

Wedstrijdloop
AthletiekUnie leden kunnen zich inschrijven voor de wedstrijdloop. De start is tegelijkertijd met de recreantenloop.

Wheelers, handbikers, rolstoelen en kinderwagens
Deze zijn niet toegestaan op het parcours.