Stadshagen Run op zoek naar vrijwilligers

| 02-09-2013

De organisatie van de Unicef Stadshagen Run, die zaterdag 19 oktober voor de zesde keer op het programma staat, is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Doordat steeds meer mensen meedoen is de organisatie aangewezen op een steeds grotere groep vrijwilligers. We willen dit jaar dan ook heel graag meer vrijwilligers verwelkomen. Uiteindelijk begint alles vrijwillig”, zegt Herman van den Belt.

Stadshagen Run op zoek naar vrijwilligers

Het loopevenement in Stadshagen, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting Loopsport Zwolle, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met allure. Voor dit evenement zijn meerdere werkgroepen actief en ruim honderd vrijwilligers. Herman van den Belt is één van die vrijwilligers. Hij doet het vrijwilligerswerk met veel plezier. “Het is leuk om dit te doen, omdat je veel mensen leert kennen. Daarnaast doe je ongemerkt toch veel kennis en ervaring op tijdens het organiseren van een evenement. We organiseren iets voor de mensen in Stadshagen, Zwolle en omstreken. Het enthousiasme en de energie die daar bij vrij komt is gewoon heerlijk om te zien.”

Van den Belt heeft zitting in de werkgroep ‘financiën, inschrijving en tijdregistratie’. “Ja, op een gegeven moment werd ik door Hans Beusen, de voorzitter van de werkgroep, aangesproken met de vraag of ik zitting wilde nemen in de werkgroep. Daar heb ik toen ja op gezegd. Vooral in de voorbereiding ging vorig jaar heel veel tijd zitten, maar het was erg leuk om te doen. Je weet waar je het voor doet, de lopers in Stadshagen een prachtige loopevenement aanbieden.” Wil jij ook je steentje bijdragen aan de Unicef Stadshagen Run? Meld je dan snel aan via www.stadshagenrun.nl.

Deel deze pagina: