Parcours

De EP:StadshagenRun start in het centrum van Stadshagen. Het parcours van 5 kilometer leidt langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen. Deelnemers aan de SNS ScholierenRun en Run2Day 5 kilometer en lopen één ronde, deelnemers aan de Loods038 10 kilometer lopen twee ronden. Het parcours van de 5 en 10 kilometer zijn officieel gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Het parcours van de Partou Kids Run en de Topfit G-Run is 800 meter en is in en rond het park bij het centrum. Deelnemers aan de JuniorenRun (1 Engelse Mijl) lopen twee ronden van 800 meter.

Parkeren
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de EP StadshagenRun. Mocht je met de auto komen, parkeer de auto dan op de parkeerplaats van het winkelcentrum bij de Belvédèrelaan (zie routebeschrijving hieronder). Parkeren kan ook kosteloos in de parkeergarage onder het winkelcentrum (inrijkaart). Het Cultuurhuis met start en finish is gelegen op minder dan 5 minuten.

Routebeschrijving (met auto)

  • Neem op de snelweg A28 afslag 18 (Zwolle-Zuid). Volg de richting Hasselt-Genemuiden tot het kruispunt bij 'HANOS'. Blijf er rechtdoor rijden richting Stadshagen-Frankhuis.
  • Volg de Frankhuizerallee (2e rotonde: driekwart) tot T-splitsing, ga vervolgens rechtsaf richting Centrum: Belvédèrelaan.
  • Er is omkleedruimte beschikbaar bij Mfit in het Cultuurhuis.