De deelnemerslimiet is bereikt. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk!

Inschrijven

Inschrijfgeld
Partou KidsRun, JuniorenRun en Topfit G-Run: 5,00 euro (inclusief tijdregistratie). Run2Day 5 kilometer en Loods 038 10 kilometer: 15,00 euro (inclusief tijdregistratie). Aanmelden voor SNS ScholierenRun is niet meer mogelijk. Van elke inschrijving van de EP StadshagenRun gaat 1 euro naar het Jeugdfonds Sport. Bij het inschrijven kun je zelf ook nog een donatie doen voor één van de goede doelen.

Startnummers ophalen in Cultuurhuis Stadshagen
Het startnummer, met daaran de chip voor de tijdregistratie, kan worden opgehaald in het Cultuurhuis Stadshagen op donderdag 17 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur. Je ontvangt ongeveer één week voor de loop een e-mail waarin jouw unieke startnummer staat vermeld. Dit startnummer heb je nodig om jouw startnummer in ontvangst te kunnen nemen. Voor diegenen die onverhoopt donderdag 17 oktober niet kunnen of elders wonen is er nog de mogelijkheid om het startnummer op zaterdag 19 oktober vanaf 9.00 uur af te halen.

Inschrijven als team/groep
Wil je met een groep (bijvoorbeeld een school, vereniging of bedrijf) meedoen en de inschrijving en facturatie door één persoon van jouw groep laten uitvoeren? Neem voor vragen contact op met herman@stadshagenrun.nl 

Annuleren en overschrijven
Als jij je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Tot 10 oktober heb je de mogelijkheid om zelf het startnummer over te schrijven naar een andere deelnemer. De link hiervoor staat vermeld in de mail, die je bij jouw inschrijving hebt ontvangen! Wil jij een startnummer aanbieden of heb je na de sluitingsdatum juist behoefte aan één of meerdere startnummers? Plaats het in de groep op onze Facebook-pagina of plaats een tweet met de hashtag #StadshagenRun.