INSCHRIJFFORMULIER EP STADSHAGENRUN
INSCHRIJFFORMULIER CLINIC
TEAMINSCHRIJVING

De inschrijving sluit op 29 september 2018 om 18.00 uur of als de limiet is bereikt. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk!

Inschrijven

Inschrijfgeld
Partou KidsRun, JuniorenRun en Topfit G-Run: 3,50 euro (inclusief tijdregistratie). Run2Day 5 kilometer en Loods 038 10 kilometer: 10 euro, exclusief eventuele kosten voor koop van een groene MyLaps chip of gebruikskosten van jouw eigen chip. SNS ScholierenRun: 5 euro, exclusief eventuele kosten voor koop van een chip of gebruikskosten van eigen chip. Van elke inschrijving van de EP StadshagenRun gaat 1 euro naar het Jeugdsportfonds. Bij het inschrijven kun je zelf ook nog een donatie doen voor één van de goede doelen.

Startnummers ophalen in Cultuurhuis Stadshagen
Het startnummer (en eventueel de chip) kan worden opgehaald in het Cultuurhuis Stadshagen op donderdag 18 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur. Je ontvangt ongeveer één week voor de loop een e-mail waarin jouw unieke startnummer staat vermeld. Dit startnummer heb je nodig om de envelop in ontvangst te kunnen nemen. Voor diegenen die onverhoopt donderdag niet kunnen of elders wonen is er nog de mogelijkheid om het startnummer op zaterdag 20 oktober vanaf 9.00 uur af te halen.

Inschrijven als team/groep
Wil je met een groep (bijvoorbeeld een school, vereniging of bedrijf) meedoen en de inschrijving en facturatie door één persoon van jouw groep laten uitvoeren? Neem voor vragen contact op met hermanno@spmstadshagenrun.nl 

Annuleren en overschrijven
Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Tot 11 oktober heb je de mogelijkheid om zelf het startnummer over te schrijven naar een andere deelnemer. De link hiervoor volgt zo spoedig mogelijk! Wil jij een startnummer aanbieden of heb je na de sluitingsdatum juist behoefte aan één of meerdere startnummers? Plaats het in de groep op onze Facebook-pagina of plaats een tweet met de hashtag #StadshagenRun.