Derde editie van Unicef StadshagenRun

| 02-09-2010

Loopsport Zwolle houdt op zaterdag 16 oktober de derde editie van de Stadshagen Run. De Stadshagen Run is een recreatieve loop over 1 kilometer (kidsrun), 5 kilometer en 10 kilometer. De run is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om een keer mee te doen aan een sportief evenement. Start en finish van de run zijn in het centrum van Stadshagen, in de omgeving van het Cultuurhuis.

Nieuw in de derde editie van de Stadshagen Run is de samenwerking met Unicef. Van elke inschrijving van de Unicef Stadshagen Run gaat 1 euro naar Unicef of het Jeugdsportfonds. Uiteraard kent deze editie ook weer een uiterst sportief onderdeel speciaal voor kinderen: de Unicef Kids Run. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Ook nieuw in 2010 is de prijscategorie ‘sportiefste straat’. Kijk voor meer info hierover op www.stadshagenrun.nl.

Hardlopers kunnen zich inschrijven via www.inschrijven.nl. Dit kan tot en met 8 oktober, tenzij de inschrijflimiet eerder is bereikt. Tot slot is er in de aanloop naar de Unicef Stadshagen Run nog een clinic. Deze clinic is bedoeld voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen. De clinic wordt gegeven op zes dinsdagavonden in Stadshagen en start op dinsdag 7 september om 19.30 uur bij het Cultuurhuis. Vorig jaar hebben heel veel deelnemers van de clinic samen meegedaan aan de Unicef Stadshagen Run. Voor meer info: clinic@stadshagenrun.nl.

Deel deze pagina: