Clinic Partou KidsRun & 5 kilometer

Clinic Partou KidsRun
Vind jij het leuk om te kijken hoe hard je kan rennen en wil je goed voorbereid meedoen aan de Partou KidsRun? Dan is dit de kans om je goed voor te bereiden op deze gezellige loop.

SportService Zwolle en atletiekvereniging PEC 1910 bieden alle kinderen de mogelijkheid te oefenen voor de Partou KidsRun met als doel de 800 meter in één keer uit te lopen, of misschien wel de snelste tijd te lopen! De clinics van PEC 1910 en SportService Zwolle vinden plaats als naschoolse activiteit op de atletiekbaan van PEC 1910. De trainingen/clinics voor de Partou KidsRun zijn op maandag 23 en 30 september, 7 en 14 oktober. Er zijn twee tijden. Van 15.00 tot 16.00 uur en van 16.30 tot 17.30 uur.

Clinic 5 kilometer 
Stichting Loopsport Zwolle organiseert een clinic voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen en voor diegenen die voor het eerst de 5 kilometer willen lopen. Na afsluiting van de clinic ben je in staat om dertig minuten aan één stuk hard te lopen.

Eén keer in de week trainen is niet voldoende om een goede conditie op te bouwen. Van de trainer ontvang je een schema waardoor je voor jezelf kan trainen. Of misschien wel samen met andere deelnemers van de clinic. In voorgaande jaren hebben vele deelnemers van de clinic samen meegedaan aan de EP StadshagenRun. Het is heel stimulerend om samen naar een doel, een thuiswedstrijd, te trainen.

Startdatum clinic 5 kilometer: dinsdag 3 september (elke week op dinsdagavond, zeven keer) 
Locatie en tijd: Cultuurhuis Stadshagen, 19.30 uur
Kosten: 17,50 euro

Voor de clinic kan jij je hier inschrijven.

Ervaring met 10 kilometer hardlopen
Voor de 10 kilometer ben je van harte welkom om te trainen bij Loopsport Zwolle. Voor meer informatie kun je kijken op www.loopsportzwolle.nl of mailen naar info@loopsportzwolle.nl.