Clinic in aanloop naar Stadshagen Run

| 07-07-2011

Stichting Dierenweide Stadshagen krijgt dit jaar de mogelijkheid om de wijkboerderij Kakel en Co onder de aandacht te brengen bij de deelnemers en publiek van de Unicef Stadshagen Run. Dit evenement wordt op 22 oktober 2011 voor de vierde keer georganiseerd en heeft haar start en finish in het centrum van Stadshagen. Van elke inschrijving van de Unicef Stadshagen Run gaat er bovendien één euro naar Unicef of het Jeugd Sport Fonds.

Uiteraard kent deze vierde editie ook weer een sportief onderdeel speciaal voor kinderen, de Stentor Kids Run. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de run. De verwachting is dat nog meer kinderen dan voorgaande jaren zullen deelnemen, waaraan ook een scholencompetitie is gekoppeld. De jongste kinderen lopen één ronde van ongeveer 800 meter. Kinderen van 11 en 12 jaar lopen de ronde twee keer. Dat de Unicef Stadshagen Run succesvol is, blijkt overigens ook al uit de inschrijvingen. Binnen drie weken hebben zich al meer dan 700 deelnemers aangemeld. In totaal kunnen er 1.500 lopers deelnemen.

In de aanloop naar zaterdag 22 oktober wordt er ook een clinic gegeven, speciaal bedoeld voor iedereen die een begin wil maken met hardlopen. De clinic zal worden gegeven op zes dinsdagavonden in Stadshagen en start om 19.30 uur bij het cultuurhuis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met clinic@stadshagenrun.nl. Je kunt ook wekelijks meetrainen met de loopgroep van Stadshagen. De groep kent verschillende niveaus en vertrekt elke dinsdag om 19.30 vanaf het cultuurhuis. Kijk ook op www.loopsportzwolle.nl.

Deel deze pagina: