Al 140 deelnemers Kids Run Stadshagen

| 02-10-2010

Loopsport Zwolle organiseert zaterdag 16 oktober in samenwerking met SportService Zwolle en Unicef de Kids Run in Stadshagen. De Kids Run is een onderdeel van de jaarlijkse Stadshagen Run. De Kids Run is een loop over 1 kilometer voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Er hebben zich reeds 140 kinderen ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 8 oktober via www.inschrijven.nl of www.stadshagenrun.nl.

Er zijn drie leeftijdscategorieën voor de jongens en ook drie leeftijdscategorieën voor de meisjes. Voor alle kinderen is er een ‘give-away-set’ en voor de snelste lopers in elke categorie zijn bekers en medailles te winnen. Tussen 10.00 en 10.30 uur starten de verschillende leeftijdsgroepen van kinderen. Daardoor kunnen ouders die later meedoen aan de Stadshagen Run hun kinderen ook nog aanmoedigen.

Naast de mogelijkheid om als individu deel te nemen aan de Kids Run, nemen dit jaar ook scholen mee aan de scholencompetitie. Voor deze competitie wordt gekeken naar de gemiddelde eindtijd per school: dit is de snelste eindtijd van de eerste tien kinderen van elke school. Verschillende basisscholen doen al mee en voor de winnende school wacht een prachtige wisselbeker. Het is een serieus evenement waar alle kinderen aan mee kunnen doen.

Deel deze pagina: