Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 14 oktober 2016 om 15:36
Je bent 62 jaar en loopt nog vier á vijf keer in de week hard. Voor lang niet iedereen van die leeftijd is dat weggelegd, maar wel voor Tjibbe de Vries. De BB-loper is nog altijd een bloedfanatieke hardloper en doet zaterdag ook mee aan de negende editie van de StadshagenRun. Een respectabele tijd van 39 minuten en een beetje ligt binnen de mogelijkheden. “Het is een voorrecht dat ik nog zo kan lopen”, vertelt De Vries.
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016 om 13:37
Jan Reuvekamp was jarenlang het gezicht van de EP StadshagenRun. Hij was actief als voorzitter van de organisatie en zorgde er samen met zijn kompanen voor dat alles op rolletjes liep. Reuvekamp trad na de editie van vorig jaar af en nu is het aan Nelleke Beimers om die taak te vervullen. Zaterdag wacht haar debuut als voorzitter van de StadshagenRun.
Gepubliceerd op woensdag 7 september 2016 om 10:35
Deelnemen aan de EP StadshagenRun, die zaterdag 15 oktober voor de negende keer op het programma staat, loont. De hoofdsponsor van het hardloopevenement, EP: Stadshagen, verloot na afloop onder de hardlopers namelijk een geweldige prijs. En daarnaast krijgen alle deelnemers op vertoon van hun startnummer tien procent korting op het gehele assortiment van de elektronicazaak.
Gepubliceerd op woensdag 20 juli 2016 om 23:40
Ook dit jaar organiseert Stichting Loopsport Zwolle weer een hardloopclinic in aanloop naar de EP StadshagenRun. Voor een ieder die een begin wil maken met hardlopen is er de ‘clinic 5 kilometer’ en nieuw dit jaar is de ‘clinic 10 kilometer’, voor diegenen die voor het eerst de 10 kilometer willen lopen.
Gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2016 om 14:11
Hardloopvereniging BB-lopers komt ter voorbereiding op de negende editie van de EP StadshagenRun met een hardloopclinic voor de 10 kilometer. De afgelopen vier jaar konden hardlopers al bij de vereniging terecht voor een clinic ter voorbereiding op de Zwolse Halve Marathon en dit jaar heeft BB-lopers ook gekozen voor een programma richting de StadshagenRun.
Gepubliceerd op vrijdag 10 juni 2016 om 17:28
De inschrijving voor de negende editie van de StadshagenRun, die zaterdag 15 oktober op het programma staat, start zondag 12 juni om 9.00 uur via www.stadshagenrun.nl. Hoofdsponsor van het hardloopevenement is dit jaar EP: Stadshagen, waardoor de naam ook is omgedoopt tot EP StadshagenRun. Er zijn zes verschillende disciplines: de Run2Day 5 kilometer, de Loods 038 10 kilometer, de Topfit G-Run, de Partou Kids Run, de 1 mijl JuniorenRun (voor 10-14-jarigen) en de 5 kilometer GeneratieRun.
Gepubliceerd op woensdag 13 januari 2016 om 12:20
De organisatie van de StadshagenRun heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Loopsport Zwolle de waardecheques uitgereikt aan de drie goede doelen van de afgelopen editie van het hardloopevenement. In totaal werd er 4.000 euro bij elkaar gelopen voor het Jeugdsportfonds Zwolle, VG Sport Zwolle en Nepal: Help de kinderen. Tijdens de bijeenkomst werd ook bekend dat Nelleke Beimers Jan Reuvekamp opvolgt als voorzitter van de StadshagenRun.
Gepubliceerd op woensdag 30 december 2015 om 21:25

Gepubliceerd op zondag 18 oktober 2015 om 21:53
Stichting Loopsport Zwolle kijkt als organisator van de StadshagenRun tevreden terug op de achtste editie. Ruim 2.300 hardlopers (recordaantal) kwamen zaterdag in actie in Stadshagen en maakten er gezamenlijk een fraai sportfestijn van. Langs het parcours stonden ook meerdere fotografen, die de StadshagenRun met mooie kiekjes in beeld hebben gebracht. Sta jij ook op de foto? Klik snel op onderstaande linkjes…
Gepubliceerd op zaterdag 17 oktober 2015 om 20:51
Zwollenaar Arne Mulder heeft zaterdag de achtste editie van de StadshagenRun op zijn naam geschreven. De BB-loper liep de 10 kilometer in 31 minuten en 49 seconden en bleef daarmee slechts tien seconden boven het parcoursrecord, vorig jaar gelopen door Erik Driesen. Dit keer kwam Driesen niet in de buurt van die tijd en moest hij zijn meerdere erkennen in clubgenoot Mulder. De BB-loper uit Vollenhove finishte in 32:38 als tweede, met kort achter hem clubgenoot Henk Smalbrugge (32:43).