Nieuws

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2017 om 15:44
Arne Mulder, vijfvoudig winnaar van de 10 kilometer van de StadshagenRun, verzorgt zaterdag 21 oktober het startschot bij de jubileumeditie van de EP StadshagenRun. De EP StadshagenRun wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. Inschrijven kan nog tot 30 september via www.epstadshagenrun.nl.
Gepubliceerd op donderdag 8 juni 2017 om 13:42
De inschrijving voor de tiende en daarmee jubileumeditie van de EP StadshagenRun, die zaterdag 21 oktober op het programma staat, start zondag 11 juni om 9.00 uur via www.epstadshagenrun.nl. De EP StadshagenRun wordt georganiseerd door Stichting Loopsport Zwolle.
Gepubliceerd op zondag 8 januari 2017 om 13:07
De organisatie van de EP StadshagenRun heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Loopsport Zwolle de waardecheques uitgereikt aan de twee goede doelen van de afgelopen editie van het hardloopevenement: Jeugdsportfonds Zwolle en De Bres, inloophuis voor Zwolle. In totaal werd er zaterdag in Het Anker onder luid applaus een bedrag van 5.750 euro overhandigd aan de goede doelen.
Gepubliceerd op woensdag 19 oktober 2016 om 10:35
Bij de tijdregistratie van de 5 en de 10 kilometer is tijdens de negende editie van de EP StadshagenRun helaas iets mis gegaan, waardoor alle tijden inmiddels met acht seconden zijn gecorrigeerd. Hierbij de verklaring van MYLAPS:
Gepubliceerd op maandag 17 oktober 2016 om 15:31
Nelleke Beimers, voorzitter van de EP StadshagenRun, blikt tevreden terug op een sportieve en goed verlopende negende editie. “Als kersverse voorzitter ben ik onder de indruk van de professionaliteit van de 140 vrijwilligers, veelal trouwe leden van Stichting Loopsport Zwolle.”
Gepubliceerd op zaterdag 15 oktober 2016 om 22:01
De negende editie van de EP StadshagenRun is zaterdag gewonnen door Arne Mulder. De Zwollenaar voldeed de Loods038 10 kilometer in 32:50 en was daarmee ruim sneller dan nummer twee Joep Emmen. Falco Olivier snelde naar een derde plaats en zag dat de overwinning bij de vrouwen naar Tess Boekema ging. De BB-loopster liep een tijd van 37 minuten en 33 seconden.
Gepubliceerd op vrijdag 14 oktober 2016 om 15:36
Je bent 62 jaar en loopt nog vier á vijf keer in de week hard. Voor lang niet iedereen van die leeftijd is dat weggelegd, maar wel voor Tjibbe de Vries. De BB-loper is nog altijd een bloedfanatieke hardloper en doet zaterdag ook mee aan de negende editie van de StadshagenRun. Een respectabele tijd van 39 minuten en een beetje ligt binnen de mogelijkheden. “Het is een voorrecht dat ik nog zo kan lopen”, vertelt De Vries.
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016 om 13:37
Jan Reuvekamp was jarenlang het gezicht van de EP StadshagenRun. Hij was actief als voorzitter van de organisatie en zorgde er samen met zijn kompanen voor dat alles op rolletjes liep. Reuvekamp trad na de editie van vorig jaar af en nu is het aan Nelleke Beimers om die taak te vervullen. Zaterdag wacht haar debuut als voorzitter van de StadshagenRun.
Gepubliceerd op woensdag 7 september 2016 om 10:35
Deelnemen aan de EP StadshagenRun, die zaterdag 15 oktober voor de negende keer op het programma staat, loont. De hoofdsponsor van het hardloopevenement, EP: Stadshagen, verloot na afloop onder de hardlopers namelijk een geweldige prijs. En daarnaast krijgen alle deelnemers op vertoon van hun startnummer tien procent korting op het gehele assortiment van de elektronicazaak.
Gepubliceerd op woensdag 20 juli 2016 om 23:40
Ook dit jaar organiseert Stichting Loopsport Zwolle weer een hardloopclinic in aanloop naar de EP StadshagenRun. Voor een ieder die een begin wil maken met hardlopen is er de ‘clinic 5 kilometer’ en nieuw dit jaar is de ‘clinic 10 kilometer’, voor diegenen die voor het eerst de 10 kilometer willen lopen.