Tiende editie: zaterdag 21 oktober 2017

Inschrijven
Inschrijfformulier EP StadshagenRun Inschrijfformulier clinic (Kidsrun / 1 Engelse Mijl, 5 km / 10 km) Teaminschrijving

Deelnemers aan de Partou KidsRun en JuniorenRun kunnen zich hier ook voor de clinic aanmelden.

De inschrijving wordt gesloten op 30 september om 18.00 uur of als de limiet is bereikt. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Inschrijfgeld

Partou KidsRun, JuniorenRun en Topfit G-Run: 3,50 euro (incl. tijdregistratie), Run2Day 5 kilometer en Loods 038 10 kilometer: 10,00 euro, excl. eventuele kosten voor koop van een chip of gebruikskosten van jouw eigen chip. SNS ScholierenRun: 5,00 euro, excl. eventuele kosten voor koop van een chip of gebruikskosten van eigen chips. Van elke inschrijving van de EP:StadshagenRun gaat 1 euro naar het Jeugdsportfonds. Bij het inschrijven kun je zelf ook nog een donatie doen voor één van de goede doelen.

Jubileumshirt

Speciaal voor het 10-jarig jubileum van de StadshagenRun kun je een gaaf hardloopshirt bestellen. Als echte StadshagenRun-hardloper hoort dit collectoritem toch ook in jouw hardloopgarderobe thuis. Het shirt kost 10 euro en kun je bestellen tegelijk met het inschrijven.

shirt

Startnummers

Het startnummer (en eventueel de chip) kan worden opgehaald in het Cultuurhuis Stadshagen op donderdag 19 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur. Je ontvangt ongeveer één week voor de loop een e-mail waarin jouw unieke startnummer staat vermeld. Dit startnummer heb je nodig om de enveloppe in ontvangst te kunnen nemen. Voor diegenen die onverhoopt donderdag niet kunnen of elders wonen is er nog de mogelijkheid om het startnummer op zaterdag 21 oktober vanaf 9.00 uur af te halen.

Groepsinschrijving

Wil je met een groep (van bijvoorbeeld een school, vereniging of bedrijf) meedoen en de inschrijving en facturatie door één persoon van uw groep laten uitvoeren? Neem voor vragen contact op met herman@stadshagenrun.nl

Annuleren

Als je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Wil je een startnummer aanbieden of heb je na de sluitingsdatum juist behoefte aan één of meerdere startnummers? Gooi het in de groep op onze Facebookpagina of plaats een tweet met hashtag #StadshagenRun zodat jouw verzoek op onze website verschijnt.