Altijd prijs voor lopers EP StadshagenRun

| 07-09-2016

Deelnemen aan de EP StadshagenRun, die zaterdag 15 oktober voor de negende keer op het programma staat, loont. De hoofdsponsor van het hardloopevenement, EP: Stadshagen, verloot na afloop onder de hardlopers namelijk een geweldige prijs. En daarnaast krijgen alle deelnemers op vertoon van hun startnummer tien procent korting op het gehele assortiment van de elektronicazaak.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De EP StadshagenRun bestaat uit zes verschillende disciplines: de Run2Day 5 kilometer, de Loods 038 10 kilometer, de Topfit G-Run, de Partou Kids Run, de 1 mijl JuniorenRun (voor 10-14-jarigen) en de 5 kilometer GeneratieRun. Inschrijven voor de negende editie van de EP StadshagenRun is nog mogelijk tot en met 24 september 18.00 uur via www.inschrijven.nl. Van elke inschrijving gaat 1 euro naar één van de twee goede doelen. Dit jaar zijn dat het Jeugdsportfonds Zwolle en De Bres, inloophuis voor Zwolle. De deelnemers kunnen bij de inschrijving zelf kiezen voor het Jeugdsportfonds Zwolle of De Bres.

Jaarlijks doen meer dan 2.300 lopers en loopsters mee aan dit sfeervolle evenement in en om de wijk Stadshagen in Zwolle. Op diverse plaatsen is er muziek en het vele publiek moedigt alle lopers en loopsters hartstochtelijk aan. Het parcours leidt langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen. De 5 en 10 kilometer zijn officieel gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). De G-Run, voor lopers vanaf 6 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, was vorig jaar een groot succes en wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws