Tiende editie: zaterdag 21 oktober 2017

Run2Day 5 kilometer

De Run2Day 5 kilometer is een recreantenloop voor lopers van 13 jaar en ouder en wordt dit jaar voor de tiende keer gelopen.

Parcours

Het parcours van de Run2Day 5 kilometer leidt langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen. Deelnemers aan de Run2Day 5 kilometer lopen een ronde.

Clinic

Stichting Loopsport Zwolle organiseert een clinic voor een ieder die een begin wil maken met hardlopen. Meer informatie over de clinic

Inschrijven

Inschrijving start zondag 11 juni om 9.00 uur via www.stadshagenrun.nl of via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld voor de Run2Day 5 kilometer is € 10,00 euro (exclusief chip).

Tijdregistratie en prijzen

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van My Laps Champion Chip, een chip bevestigd aan de veter van je schoen. Als je geen chip hebt, kun je er een kopen. Champion Chip registreert niet alleen ieders finishtijd, maar ook de starttijd. Hierdoor krijgt iedere loper een zuivere ‘netto’ looptijd. De door MyLaps vastgestelde netto eindtijden worden gebruikt voor de uitslagverwerking en toekenning van de nummers 1, 2 en 3 per wedstrijdonderdeel.

De prijscategorieën zijn Mannen Senioren (13 tot 35 jaar), Mannen Veteranen (35 jaar en ouder), Vrouwen Senioren (13 tot 35 jaar) en Vrouwen Veteranen (35 jaar en ouder).